Arkada techniek

De Arkada nagelregulatietechniek is een corrigerende procedure voor ingroeiende nagels. Adrian Arkada heeft dit mooie instrument, “de teenstabilisator” ontwikkeld, waarmee effectief, snel en 100% veilig de ingroeiende nagel kan worden behandeld.

Deze techniek wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Een ingroeiende nagel komt veel voor. Helaas is het veelal onbekend dat er diverse behandelmethoden voor deze aandoening zijn. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is lang niet altijd nodig.

Patiënten voelen direct verlichting na één behandeling.

Gewoonlijk is één behandeling voldoende, echter in sommige situaties is een maandelijkse controle afspraak nodig. Tijdens de controle afspraak is het mogelijk dat een kleine aanpassing wordt uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald. Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit (de kromming van de nagel) en mate van groei van de nagel.

In feite is de tenenstabilisator het extra paar handen voor de specialist. Met behulp van speciale “lepeltjes” wordt de nagelplaat gestabiliseerd en gevormd. Natuurlijk worden alle instrumenten, “lepeltjes” en de teenstabilisator” zelf, gedesinfecteerd na elke behandeling.

Het is belangrijk dat u de adviezen over het voorkomen van ingroeiende nagels ter harte neemt. Uw inzet draagt bij aan het resultaat.

De behandeling bestaat uit 3 fases:

  1. Thuis voorbehandelen met de speciaal ontwikkelde Arkadaserum
  2. De behandeling in de praktijk
  3. De nabehandeling thuis met de Arkadaserum en de eventuele na-controles

Prijzen

  • Prijs per behandeling €75,00
  • Serum behandeling Arkada methode €19,50
  • Totale kosten inclusief serum en nacontrole € 94,50